top of page

In de wereld van voetverzorging speelt de medisch pedicure een essentiële rol en bij By Millycent gaan we verder dan alleen het esthetische aspect. Een medisch pedicure is van onschatbare waarde vanwege de gespecialiseerde zorg die wordt geboden voor een breed scala aan voetproblemen. Hier bij By Millycent begrijpen we dat jouw voeten niet alleen de basis van mobiliteit zijn, maar ook een afspiegeling van jouw algehele welzijn. 

Specifieke
aandoeningen

Voetverzorging is van bijzonder belang bij aandoeningen zoals diabetes, reuma, vaatlijden, parkinson, alzheimer, dementie, spasticiteit, kanker, ouderdom, zwangerschap, overgewicht en overmatige belasting van de voeten. In deze gevallen kunnen specifieke klachten aan de benen, voeten, nagels of huid optreden. Voetproblemen kunnen ontstaan als gevolg van bijwerkingen van medicijngebruik, een verkeerde houding of overmatige belasting van de voeten. Een medisch pedicure kan u bijstaan en helpen bij deze kwesties. 

Preventieve
zorg

Preventie is de sleutel tot gezonde voeten op de lange termijn. Door regelmatige bezoeken aan een medisch pedicure kun je potentiële problemen identificeren en behandelen voordat ze ernstiger worden. Dit vermindert niet alleen ongemak, maar helpt ook om de algemene gezondheid van je voeten te optimaliseren.

Gespecialiseerde behandelingen

Als medisch pedicure ben ik toegewijd aan het behandelen van diverse voetklachten van een breed scala waaronder eelt, likdoorns en ingegroeide teennagels. Ik ben opgeleid om op maat gemaakte behandeling te bieden die niet alleen symptomen verlichten, maar ook onderliggende oorzaken aanpakken.

foto behandeling van bymillycent voeten
bottom of page